Kita yakin riset paling kuat yen ditindakake dening sing paling nyambung karo karya kasebut.​

Ing-REP

On-REP minangka Platform Pendidikan Riset Online kita. Iki dirancang supaya gampang digunakake, kanthi kursus ing basa Inggris, Burma, Karen, lan Thai. Kita bakal nambah kursus riset ing 2023. Kita seneng banget kanggo pilot kursus Enumerator. Yen sampeyan kasengsem ing akses awal menyang situs On-REP, mangga tindakake link iki kene.


BABAGAN AWAKE DHEWE


DIREKTUR NUWUN

TEAM KAMI

The Tea Leaf Center Co., Ltd. minangka perusahaan riset sosial lan perusahaan konsultasi pelatihan adhedhasar ing Thailand lan makarya ing saindenging Asia Tenggara. Kita ngupaya nggeser imbangan kekuwatan ing pangembangan lan riset internasional menyang organisasi lokal, komunitas lan individu sing langsung kena pengaruh masalah sing lagi ditindakake.

wilayah kerja

Apa 'Lokal'?

At the Tea Leaf Center, kita nemtokake 'organisasi lokal' minangka organisasi, senajan formal utawa ora resmi, sing didhasarake ing konteks kerjane, lan/utawa langsung kena pengaruh masalah sing ditindakake. Iki bisa uga:

geografis - contone, organisasi adhedhasar komunitas sing dumadi saka anggota siji desa utawa pemukiman kutha;

adhedhasar masalah – contone, pembela hak tanah saka macem-macem bagean saka negara sing makarya bebarengan ing advokasi lan riset; utawa

adhedhasar identitas – contone, organisasi sing dipimpin lan kanggo wong sing ora duwe kabisan, kerja ing negara utawa wilayah geografis liyane sing dadi anggota.

waca liyane…


MODEL KITA


Kita ora ngupaya kemitraan sing padha. Organisasi lokal ana ing garis ngarep, mula dheweke duwe hak sing luwih gedhe kanggo ngarahake riset lan interpretasi data tinimbang kita. Dheweke njupuk timbal, lan kita mbantu saka mburi yen perlu.

Kita duwe klien, dudu ahli waris. Kita nyedhiyakake layanan profesional lan tanggung jawab marang klien, sing nyetel syarat lan wates kemitraan.

Kabeh klien dianggep padha, lan kabeh klien dikenani biaya kanthi adil. Kita duwe skala geser adhedhasar kemampuan organisasi kanggo mbayar layanan, lan sok-sok nawakake dhukungan gratis nalika klien ora bisa mbayar.

Kita minangka perusahaan sosial. Kita operate utamane babagan penghasilan saka layanan riset lan pelatihan, dudu pendanaan hibah. Nanging, kita sok-sok entuk dana kanggo kegiatan tartamtu, utamane kerja kanggo ndhukung peneliti awal karir.

PENDAPATAN & KERJA PRO-BONO (2021)

87%

Dhukungan riset & proyek MEL

10%

training

0%

Pawarta

Kita wis nyedhiyakake luwih saka seprapat saka latihan lan dhukungan riset kita kanthi gratis utawa kanthi tingkat suda. Ing taun 2021, TLC bisa nyengkuyung kanthi lengkap karya pro-bono liwat proyek sing dibayar. The Tea Leaf Center wis bisa nyedhiyakake dhukungan pro-bono (dhukungan riset uga biaya murah utawa pelatihan gratis) sing kira-kira luwih saka $ 27,000 USD. nalika the Tea Leaf Center wis nyuda katergantungan marang pendanaan donor, kita ngerteni pentinge organisasi donor kanggo ndhukung karya lan karya sing ditindakake mitra. Yen sampeyan pengin ndhukung karya kita, mangga nimbang ndhukung latihan pro-bono lan suda biaya liwat sumbangan langsung. Co

waca liyane…


SERVICES


CONTOH LAYANAN KITA

Kursus Penulisan Disesuaikan

KURSUS PENULISAN

  • Nulis kanggo riset & advokasi
  • Nulis kanggo proposal riset
  • Tulisan akademik

LATIHAN PANALITEN

  • Etika
  • Nyuda resiko
  • Desain pitakonan riset
  • Pelatihan metode riset
  • Kajian literatur/penelitian sekunder
  • Analysis
  • Analisis kualitatif dhasar
  • Analisis kuantitatif dhasar
  • Dhukungan konferensi
Mentorships

LATIHAN PANALITEN

  • Perencanaan awal
  • Desain riset
  • Alat riset lan pelatihan kerja lapangan
  • Tinjauan & analisis data
  • Validasi, advokasi, & perencanaan tindak lanjut
  • Peer-review (opsional)

MONITORING LAN EVALUASI

  • latihan ing proses MEAL
Riset Kita Pimpin

PANALITEN SUBSTANTIF

  • Adhedhasar ECR Fellows

MONITORING LAN EVALUASI

  • Pambiji dhasar
  • Assessment impact
  • Assessment riset
  • Proposal riset
  • Pengkajian resiko

waca liyane…


MITRA lan KLIEN


APA TEGESÉ KARYAWAN ING BASA INGGRIS



BLOG


waca liyane…


UPDATE & WARNO



Nyambungake karo US